Cæsarsalat med Kylling og Hjemmelavede Croutoner

Cæsarsalat med kylling
Udskriv
Personer 4 personer
En af de mest populære salater i USA. Især hvis man selv lave crotonerne  og dressingen

Ingredienser

  • 2 stk. Hjertesalat
  • 1 dl Olivenolie
  • 2 tsk Hvidløgspulver
  • 2 tsk Oregano tørret
  • 1 tsk Salt
  • 1 Baguette / Flute
  • Parmesan høvlet, til salaten
  • Cæsardressing til salaten
  • 500 gram Kyllingfilet + salt, peber og olivenolie til stegning

Sådan gør du

Kyllingbryst

  • Dup kyllingen tør, krydr med salt og peber og steg den, i olivenolie, først ved høj varme, på begge sider, færdig ca. 7 min. på hver side, ved middelvarme. Lad den afkøle og skær den i skiver.

Croutoner

  • 1 dl. Olivenolie 2 tsk hvidløgspulver 2 tsk tørret oregano 1 tsk salt Blandes godt Skær et flute eller andet brød ud i tern og bland dem med olien Bages i ovnen på 180 grader i 15-20 min – eller indtil de er brune og krisp

Salaten

  • Skær hjertesalaten i stykker, skyl og ryst overskydende vand fra. Anret den i en stor skål og vend dem i Cæsardressingen. Anret kyllingen ovenpå hvorefter høvlet parmesan og croutoner

Noter

Opskriften på Cæsardressing klik her
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked