En af de mest populære salater i USA. Især hvis man selv lave crotonerne og dressingen
Ingredienser
- 2 stk. Hjertesalat
- 1 dl Olivenolie
- 2 tsk Hvidløgspulver
- 2 tsk Oregano tørret
- 1 tsk Salt
- 1 Baguette / Flute
- Parmesan høvlet, til salaten
- Cæsardressing til salaten
- 500 gram Kyllingfilet + salt, peber og olivenolie til stegning
Sådan gør du
Kyllingbryst
- Dup kyllingen tør, krydr med salt og peber og steg den, i olivenolie, først ved høj varme, på begge sider, færdig ca. 7 min. på hver side, ved middelvarme. Lad den afkøle og skær den i skiver.
Croutoner
- 1 dl. Olivenolie 2 tsk hvidløgspulver 2 tsk tørret oregano 1 tsk salt Blandes godt Skær et flute eller andet brød ud i tern og bland dem med olien Bages i ovnen på 180 grader i 15-20 min – eller indtil de er brune og krisp
Salaten
- Skær hjertesalaten i stykker, skyl og ryst overskydende vand fra. Anret den i en stor skål og vend dem i Cæsardressingen. Anret kyllingen ovenpå hvorefter høvlet parmesan og croutoner
Noter
Opskriften på Cæsardressing klik her
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!