Gennemsnitspris: 130 kr/32,50 kr per person
Ingredienser
Kyllingen
- 3-4 stk kyllingebryster
- 2 stk æg
- 3 dl panko/rasp
- 2 dl mel
- 2 dl reven parmesan
- salt & peber
Salaten
- 2 stk romaine eller hjertesalat
- 2 dl reven parmesan
- 2 dl croutoner (find opskriften under salater)
- 1-2 dl cæsardressing (find opskriften under saucer & dips)
- 25 gram ristede pinjekerner (kan undlades)
Sådan gør du
Kyllingen
- 1. Bank kyllingebrysterne let så de bliver flade. Krydr dem med salt & peber2. Dyp dem først i mel, derefter de piskede æg og tilsidst panko/raps der er blandet med parmesan, salt og peber.3. Steg dem i en blanding af rapsolie og smør
Salaten
- 1. Skær salaten i passende stykker2. Bland det med croutoner, parmesan, pinjekerner (kan undlades) og dressingen. Bland dressingen i lidt af gangen, så den ikke bliver slasket. Der kan eventuelt tilsættes mere. Det er helt efter hvordan man ønsker den.3. Læg kyllingen ovenpå salaten.God fornøjelse
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!