Cæsar Salat med Parmesan “Crust” Kylling fileter

Gennemsnitspris: 130 kr/32,50 kr per person

Cæsar salat med kylling
Udskriv
Personer 4 personer

Ingredienser

Kyllingen

  • 3-4 stk kyllingebryster
  • 2 stk æg
  • 3 dl panko/rasp
  • 2 dl mel
  • 2 dl reven parmesan
  • salt & peber

Salaten

  • 2 stk romaine eller hjertesalat
  • 2 dl reven parmesan
  • 2 dl croutoner (find opskriften under salater)
  • 1-2 dl cæsardressing (find opskriften under saucer & dips)
  • 25 gram ristede pinjekerner (kan undlades)

Sådan gør du

Kyllingen

  • 1. Bank kyllingebrysterne let så de bliver flade. Krydr dem med salt & peber
    2. Dyp dem først i mel, derefter de piskede æg og tilsidst panko/raps der er blandet med parmesan, salt og peber.
    3. Steg dem i en blanding af rapsolie og smør

Salaten

  • 1. Skær salaten i passende stykker
    2. Bland det med croutoner, parmesan, pinjekerner (kan undlades) og dressingen. Bland dressingen i lidt af gangen, så den ikke bliver slasket. Der kan eventuelt tilsættes mere. Det er helt efter hvordan man ønsker den.
    3. Læg kyllingen ovenpå salaten.
    God fornøjelse

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked