Cæsar dressing

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 30 gram sardiner fra dåse
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • reven skal fra 1 citron
  • 1 stk æg
  • 2 tsk worcestershire sauce
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 30 gram parmesan
  • 20 gram ristede pinjekerner
  • 1/2 dl fløde

Sådan gør du

  • Blend det hele med en stavblender, lille blender eller i en foodprocesser. Smag til med salt, peber & citronsaft

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked