Butterdejssnegle med Pesto og Kylling

Som sagt før, er det en god ide at have nogle ruller butterdej i fryseren. De tør hurtig og kommer nemt til sin ret når der skal laves lidt ekstra godt.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 1 glas pesto
  • 1 æg
  • 150 gram reven mozzarella

Fyldet kan variere fra alt så som

  • Stegt bacon – Rest af et kyllingbryst skåret i tynde skiver – Pepperoni – Ristede pinjekerner hvis man ønsker den som vegetar – Hakket oksekød – Soltørrede tomater. Det er kun fantasien der sætter grænser

Sådan gør du

Fremgangsmåde

  • Rul butterdejsrullen ud
  • Smør pestoen godt ud over det hele
  • Spred fyld af dit valg på
  • Drys med reven mozzarella
  • Rulles sammen som en roulade
  • Skæres i 12 skiver
  • Pensl med æg
  • Bages i oven på 185 grader i 20-25 min. Eller indtil de er gyldne
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked