Butterdejshapser med Rejefyld

Supernem ret som kan bruges at lægge på butterdej, en skive agurk, eller bare bruge som dip til rugbrødschips

Ingredienser

  • Butterdej
  • Rejer
  • Æg

Sådan gør du

  • Jeg havde købt en stor spand rejer på tilbud som skulle bruges i løbet af 3 dage. Det blev blandt andet til disse små hapsere.
  • Rejer stavblended med flødeost, soltørrede tomater og kapers. Færdigkøbt butterdej i firkanter. En klat i midten, og kan foldes på mange forskellige måder. Pensles med æg og bages ved 225 grader i 15 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Foto: Sofie Østergaard

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked