Butterdejs hapser

Har man en rest af en eller anden sammenkogt eller ovnbagt ret. Er denne opskrift en nem måde at udnytte resterne på. I dette tilfælde har jeg brugt resterne af “Bagt Kylling med Bacon”

Ingredienser

  • 100 gram reven mozzarella
  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg

Sådan gør du

  • Resterne af den bagte kylling med bacon blendes med foodprocesseren, blenderen eller stavblenderen sammen med osten.
  • Butterdejensrullen skæres ud i 18 stykker
  • Fordel fyldet på butterdejsstykkerne – Fold dem som små Napolionshatte og pensl dem med æg.
  • Bages på 185 grader i 20-25 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked