Brunch Quesadilla med Tacosauce

Vi rejser rigtig meget til Mexico. Her bliver tortillas brugt til alt lige fra morgenmad, snacks og aftensmad.

Ingredienser

  • 100 gram skinke
  • 2 forårsløg
  • 1/2 finthakket rød peberfrugt
  • 150 gram reven cheddar
  • 4 tortillas
  • taco sauce

Sådan gør du

  • 100 gram skinke skæres i små tern, sammen med 2 forårsløg, 1/2 finthakket rød peberfrugt og 150 gram reven cheddar.
  • Det hele blandes med 6 æg og piskes godt sammen, salt og peber tilsættes.
  • Steg æggemassen til den har røræg konsistens.
  • Fordel fyldet på 4 tortillas (halvdelen af hver tortilla, så den kan foldes).
  • Derefter brunes de på en pande og skæres i halve.
  • Serveres med taco sauce.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked