Bruchetta med Sardiner

Jeg elsker sardiner. Denne tapas blev til da jeg havde ½ dåse sardiner tilbage efter at have lavet Cæsardressing. Som du i øvrigt skal prøve. Den kan ikke sammenlignes med de købte!

Sådan gør du

  • En god ide er, altid at have de ciabatta eller flute der er vacumpakket. Dem kan man kan have liggende i et par måneder. De er super til at bruge på små tapas, hvis man lige har en rest der skal bruges.
  • Her havde jeg en 1/4 dåse sardiner, som jeg stav-blendede sammen med kapers og soltørrede tomater. Først smurte jeg ciabatta skiver ind i oliven olie, så blev de bagt sprøde i ovnen på 200 grader. Derefter smurte jeg dem med ansjosmix og høvlede lidt parmasan ovenpå. Ind i oven igen i 10 min. YUM!!
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked