Brødstænger med Philadelphia Cream Cheese.

Gennemsnitspris: 18,50 kroner Stykket 1,50 krone

Skønne lidt anderledes brød at servere med dip eller bare spise frisk ud af ovnen.

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 1.5 dl lunken mælk
  • 1 æg
  • 1.5 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rørsukker
  • 325 – 350 gram hvedemel
  • 1/2 bakke Philadelphia flødeost efter hvilken smag du foretrækker.
  • 1 æg til pensling
  • sesam- og birkesfrø til drys

Sådan gør du

  • 1.Lun mælken og opløs herefter gæren heri. Tilsæt de i øvrige ingredienser men ikke hvedemel og rør dem godt sammen.
  • 3 .Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, indtil den har den rette konsistens (som en bolledej). Lad herefter dejen hæve til det dobbelte.
  • Rul dejen ud i cirka 30×30 cm. Smør flødeosten på. Fold/Flip dejen til til halve – Pensl med æg og drys den ene side med sesamfrø – vend til den anden side – Pensl med æg og drys med birkes. Skær 12 aflange stykker (nemmest med en pizzaskærer) og twist dem rundt. Læg dem på en bageplade og pensl dem igen med æg. Lad dem hæve endnu i 20 min.
  • Bages ved 200 grader i 20 – 25 minutter.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked