Brioche Dej

En skøn dej der kan bruges til det hele. Flute, burgerboller, sandwichboller, hotdogbrød, franskbrød.

Ingredienser

  • 3 dl sødmælk
  • 20 gram gær
  • 1,5 spsk sukker
  • 2 stk æg (+ 1 til at smøre brødene)
  • 600 gram hvedemel
  • 100 gram smeltet smør
  • 1,5 tsk salt

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen på 200 grader
    1. Lun mælken og opløs gæren heri
    2. Tilsæt resten af ingredienserne – melet
    3. Tilsæt melet langsomt
    4. Hæver i et par timer
    3. Formes og. pensles med æg
    4. Efterhæver i 1 timer
    5. Bages i 20 minutter på 200 grader

Noter

Er gode at fryse

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked