Bøf Wellington med hakket oksekød

En lidt billigere udgave af ”Beef Wellington”

Ingredienser

  • 2 æg
  • 700 gram hakket oksekød
  • 4 spiseskefulde rasp/panko
  • 3 spsk hakket persille
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 spsk fløde
  • 3 spsk smør
  • 1 lille løg finthakket
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 250 gram brune champignon
  • 1 dl rødvin
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 150 gram reven mozzarella
  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg

Sådan gør du

  • Varm ovnen til 200 grader.
  • Bland æg, oksekød, rasp og persille sammen. Sæt til side.
  • Smelt smør i en stor gryde. Tilsæt løg og svampe.Steg på medium høj varme, indtil svampe ”sveder” og løg er gennemsigtige. Skru ned til medium, mens du tilsætter hvidløg, rødvin og basilikum. Sæt varmen igen på høj, og fortsæt med at koge, indtil den er reduceret.
  • Skær butterdejen ud i 4 lige stykker Spred svampeblandingen over hver firkant. Top med tyndt lag mozzarellaost.
  • Del farsen i 4 dele og form hver del som et lille farsbrød – Læg køde ovenpå svampeblandingen Træk hjørnerne op over kød, og tryg kanterne sammen til et lille farsbrød, så det hele er dækket af dejen. Pensl derefter med æg.
  • Bages i 30-40 minutter ved 200 grader eller indtil gyldenbrun.

Noter

Serveres med fløde champignon sauce – Opskriften finder du ved at trykke her
 
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked