Blooming Onions

Da vi boede i USA, lavede jeg tit "Blooming Onions". Det smager himmelsk sammen med en hjemmelavet trøffel estragon mayo. 

Ingredienser

  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk cayennepeper
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 stk æg
  • 5 dl mel
  • 2 stk Løg store
  • 1 liter rapsolie

Sådan gør du

  • 1. Bland mel og alle krydderier sammen.
    2. Bland en æg og mælk i en separat stor skål.
    3. Fjern det tørre skind på løget, og skær derefter en 1 centimer af løgens spidse ende (ikke rodenden).
    4. Placer rodsiden ned på et skærebrædtet. Skær lodret ned til 1 cm fra roden. Gentag, hele vejen rundt om løget
    5. Vend løgen, så den ser ud som en løgblomst. Åbn løgekronerne mere med fingrene.
    6. Læg løgblomsten i melblandingen. Løft og ryst overskydende mel af.
    7. Anbring løget i det piskede æg, og vend tilbage til melblandingen.
    8. Løft løgen og læg den på en tallerken. Frys i 30-60 minutter.
    Opvarm olien til 175 grade i en dyb frituregryde eller gryde.
    Læg løgblomsten i gryden med den skårne side nedad. Steg i 3-4 minutter. Vend den og stek i yderligere 3-4 minutter, indtil den er gyldenbrun.
    Overfør til en plade foret med papirhåndklæde.
    Serveres med aioli eller estragonmayo – Find opskiften på disse under "Saucer & Dips"

Noter

 
Se videoen her.
Find opskriften på estragon mayo under “Saucer & Dips”.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked