Bagte Kartofler

Bagte-Kartofler
Udskriv
Personer 4
Bagte kartofler kan bare ikke fejle.

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 4 tsk. olie
  • 2 tsk. flagesalt
  • creme fraiche
  • reven cheddar
  • 100 gram bacon

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader (varmluft) Rens kartoflerne godt. Dup dem godt tørre og lav et kryds 1/3 ned i kartoflerne. Pensl olie på skrællen og drys med flagesalt og pak hver enkel kartoffel in i folie.
  • Bag kartoflerne i 1 time og 15 minutter. Er de meget store skal de have 15 minutter mere og ligeledes hvis de meget små, så giv dem 1 time. For at være sikker på at de er færdige. Check ved at stikke en kniv ind i kartofflen.
  • Toppes med creme fraiche – bacon & reven cheddar.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked