Bagt Kylling med Bacon

En super hurtig og meget velsmagende ret at smække sammen på en hverdag.

Ingredienser

  • 800 gram kyllingbryst
  • 200 gram flødeost
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 150-200 gram bacontern
  • 3-4 finthakkede forårsløg
  • 175 gram revet cheddar
  • salt & peber

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 185 grader

  • Steg bacon og hæld fedtet fra
  • Rør flødeost, mayo, 2/3 af det stegte bacon, finthakkede forårsløg (gem lidt til at pynte med) og halvdelen af cheddarosten godt sammen.
  • Læg kyllingebrysterne i en ovnfastfad drys med salt og peber. Fordel osteblanding over kyllingen og top med den resterende cheddarost.
  • Bages i 30 – 35 min.
  • Pynt med resten af baconen og forårsløg
  • Kan serveres med ris, salat, kartofler m.m

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked