Gennemsnitspris: 18,50 kroner Stykket 1,50 krone
Ingredienser
Crumble Toppen
- 55 gram havregryn
- 75 gram mel
- 75 gram brun farin
- 100 gram smeltet smør
- 1 tsk kanel
- 1/4 tsk salt
Bærfyld
- 250 gram bær (efter valg)
- 20 gram mel
- 75 gram sukker
- 1/2 tsk citronsaft + reven skal
- 1 tsk vanilje extract (eller vanilljesukker)
Sådan gør du
- 1. Forvarm ovnen til 175 grader2. Lav først toppen ved at kombinere havregryn, mel, sukker, farin, kanel & salt. Hæld det smeltede smør i. Sæt tilside3. I en anden skål tilsættes de frosne bær, mel, sukker, salt, vanilje extract, citronsaft og skal forsigtigt sammen.4. Hæld bærblandingen i portionsskåle eller i et ovnfast fad. Top derefter med crumble toppen jævnt over det hele. 5. Bages i 40 – 45 min, indtil toppen er gyldenbrun.6. Lad dem afkøle i 10 minutter, før isen lægges på
Noter
Serveres med en klat vaniljeis
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!