Bær Cobbler

Gennemsnitspris: 18,50 kroner Stykket 1,50 krone

Raspberry_Crumble
Udskriv
Personer 4 personer

Ingredienser

Crumble Toppen

  • 55 gram havregryn
  • 75 gram mel
  • 75 gram brun farin
  • 100 gram smeltet smør
  • 1 tsk kanel
  • 1/4 tsk salt

Bærfyld

  • 250 gram bær (efter valg)
  • 20 gram mel
  • 75 gram sukker
  • 1/2 tsk citronsaft + reven skal
  • 1 tsk vanilje extract (eller vanilljesukker)

Sådan gør du

  • 1. Forvarm ovnen til 175 grader
    2. Lav først toppen ved at kombinere havregryn, mel, sukker, farin, kanel & salt. Hæld det smeltede smør i. Sæt tilside
    3. I en anden skål tilsættes de frosne bær, mel, sukker, salt, vanilje extract, citronsaft og skal forsigtigt sammen.
    4. Hæld bærblandingen i portionsskåle eller i et ovnfast fad. Top derefter med crumble toppen jævnt over det hele.
    5. Bages i 40 – 45 min, indtil toppen er gyldenbrun.
    6. Lad dem afkøle i 10 minutter, før isen lægges på

Noter

Serveres med en klat vaniljeis

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked