Asiatisk Salat med Kylling

Udskriv
Personer 4 personer
Jeg elsker en god asiatisk kyllingesalat med en lidt spicy peanut ingefær dressing.  Dressingen er helt klart afgørende hvordan salaten bliver. Der er mange ingredienser i dressingen, men de fleste af dem, er fast inventar i de fleste køkkenskabe. 
Pris – 4 personer: Kr.85

Ingredienser

Dressing

  • 2 spsk sojasauce
  • 1,2 dl rapsolie
  • 3 spsk riseddike
  • 1 spsk lime juice + skal
  • 2 spsk frisk ingefær
  • 1/2 dl peanutbutter
  • 2 tsk scriacha
  • 3-4 spsk honning

Salaten

  • 1 pakke tørre nudler
  • 1 håndfuld peanuts
  • 2 spsk ristede sesamfrø
  • 3-4 stk forårsløg
  • 1/4 stk rødkål
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 2-3 stk gulerødder
  • 1 stk kinakål
  • 600 gram kyllingebrystfilet

Sådan gør du

Dressing

  • Blend det hele sammen i en blender. Mere ingefær og honning kan tilsættes efter smag.

Kyllingen

  • Krydr kyllingebrystet med salt og peber. Pak det ind i et rent viskestykke og lad det hvile i stuetemperatur i et par timer. Grunden til at det skal være stuetemperatur, er at kødet ikke får et chok når det kommer direkte fra køleskabet og på en varm grill eller pande. Vær sikker på at brystet er gennemstegt.

Salaten

  • 1. Skær kinakålen – rødkål – peberfrugt i strimler.
    2. Riv gulerøderne – Finhak forårsløgene
    3. Knus nudlerne og grill elller bag dem til de er lysebrune
    4. Rist peanuts på en pande
    5. Bland det hele med dressingen minus de ristede nudler
    6. Skær kyllingen i passende stykker og top den på salaten med de ristede nudler

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked