Aioli

En hurtig og nem måde at lave aioli på. Den er skøn luftig, og vil uden tvivl blive spist op

Ingredienser

Estragon Mayo Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg (tilsæt gerne mere)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 drys salt
  • skal af 1/2 citron og 1 tsk saft
  • 1 dl rapsolie
  • 1 dl oliven olie

Sådan gør du

  • Blend det hele godt sammen med en stavblender, til den er dejlig cremet.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked