Abrikos Glazed Bacon Mørbrad

Abrikos-Glazed-Bacon-Mørbrad
Udskriv
Personer 4 Personer
En kraftbombe af smag!!

Ingredienser

  • 1 pæn stor mørbrad 400 – 500 gram
  • 1 spsk røget paprika
  • 2 spsk brunt sukker
  • 6 strimler bacon
  • 3 spsk abrikos marmelade
  • 1 spsk kornet dijonsennep

Sådan gør du

  • Gnid svinekød med blandingen af røget paprika og brunt sukker, og indpak det i baconet.
  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Varm en stegepande over medium varme, tilsæt den indpakkede mørbrad, indtil det er brunet på alle sider.
  • Bland sennep og aprikosmarmelade sammen og lad det stå
  • Læg den forstegte mørbad i den forvarmede oven og pensl med senneps/abrikos blanding. Efter ca. 10 minutter, pensl igen med senneps/abrikos blandingen. Giv den 5 min. mere inden det sættes til hvile, dækket til med folie (ikke pakket ind, kun ligge dækket til) i 5 min.

Noter

Servers med bagte kartofler. Opskriften finder du under “Kartofler”
 
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked