En kraftbombe af smag!!
Ingredienser
- 1 pæn stor mørbrad 400 – 500 gram
- 1 spsk røget paprika
- 2 spsk brunt sukker
- 6 strimler bacon
- 3 spsk abrikos marmelade
- 1 spsk kornet dijonsennep
Sådan gør du
- Gnid svinekød med blandingen af røget paprika og brunt sukker, og indpak det i baconet.
- Tænd ovnen på 200 grader
- Varm en stegepande over medium varme, tilsæt den indpakkede mørbrad, indtil det er brunet på alle sider.
- Bland sennep og aprikosmarmelade sammen og lad det stå
- Læg den forstegte mørbad i den forvarmede oven og pensl med senneps/abrikos blanding. Efter ca. 10 minutter, pensl igen med senneps/abrikos blandingen. Giv den 5 min. mere inden det sættes til hvile, dækket til med folie (ikke pakket ind, kun ligge dækket til) i 5 min.
Noter
Servers med bagte kartofler. Opskriften finder du under “Kartofler”
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!