7 Lag Mexicansk Dip

Udskriv
Personer 4 personer
En skøn menu som både kan bruges som hovedret eller en snack med lune tortilla chips og et godt glas.

Ingredienser

  • 600 gram kyllingekød
  • 1/2 dåse refried beans sorte bønner kan også bruges
  • 3 dl salsa hjemmelavet eller købt
  • 1 portion guacamole
  • 2 dl cremefraiche
  • 175 gram revet cheddar
  • 1 dl oliven uden sten

Sådan gør du

  • Læg alle ingredienser i lag
    Cheddar lægges 2 gange – En i midten og en på toppen
    Bages ved 200 grader i 30 minutter
    Serveres med lune tortilla chips

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked